lauantai 7. tammikuuta 2012

Valmista pintaa

Näillä näkymin ensimmäinen valmis tila tulee olemaan sauna!

Paneelit ovat lämpökäsiteltyä haapaa STS "kallio" reunoilla, eli alle 3mm pyöristyksellä. Katossa noin 7cm leveänä ja seinissä 10cm leveänä.


Takaseinän alaosassa näkyy kaiutinjohdot jotka tulee seinän läpi takka/kotiteatterihuoneen laitekaapista. Kiepautin johdot ilmastointiputken pään ympärille, niin ne eivät ole tiellä vesieristettä levitettäessä.


Saunan ja suihkutilan väliseinä tulee kokonaan lasista ja ideana on että molemmat puolet lasista tulee saranoilla, jolloin siivous helpottuu kummasti.


Myös kodinhoitohuoneeseen johtavaan oveen tulee lasiovi, joten päätimme tehdä saunan oven yläpuolelle yläkarmin, jolloin voimme laittaa samankorkuiset lasit molempiin aukkoihin.


Yläkerran WC:n suihkukoppi on saanut vesieristeen pintaan ja sitä on tarkoitus alkaa laatoittamaan lähiaikoina. Suihkukoppiin oli tarkoitus laittaa normaali kääntyvä lasiovi, mutta vieressä olevan pöntön takia siihen taitaa tullakin liukuovi.


Saimme vihdoin olohuoneen valohyllyn rungon valmiiksi ja tasoitemies on päässyt jatkamaan työtään:


Rakenne muuttui hieman alkuperäisestä suunnitelmasta, koska päätimme lisätä L:n mallisen kertopuulistan hyllyn reunaan. Alla olevassa kuvassa listan prototyyppi, joka on noin millin liian ohueksi lovettu:


Näin led-nauha ei näy vahingossakaan ja samalla kaikki reunat saatiin oikaistua luotisuoraan:
Lukkoliikkeeseen oli tullut meidän tulevat Abloy Control+ -avaimet sekä lukot ja pitihän niitä käydä samantien hipistelemässä:Tekniseen tilaan löysimme hylätyn terästason jossa on kaksi isohkoa upotettua allasta ja kraanatkin valmiina:


Teknisen tilan seinälle on ilmestynyt myös sähkökeskus ja vesimittari:Sikäli mikäli tasoitemiehen lupaukset pitävät paikkansa, pitäisi ensi viikon alussa olla olohuone, ruokailutila, keittiö ja eteinen pohjamaalissa!

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää ja nopeastihan teillä edistytään.

    Sauna ja sen lasit ovat varmasti upean näköiset - jään odottelemaan kuvia lopputuloksesta! Meilläkin ollaan oltu erityytyväisiä valitsemaamme saunalasiratkaisuun :)

    VastaaPoista