sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Pintamateriaalit tilattu

Saimme valkattua ja tilattua suurimman osan pintamateriaaleista. Oikeastaan enään tarvitsee valita maalit ja mahdolliset tapetit sekä keittiön välitilan pinnoitus.

Ensimmäiseksi löimme lukkoon parketin, jota tulee suurimpaan osaan lattioista. Valintamme päättyi Timberwisen Tammi Nordic mattalakattuun parkettiin, jonka tilasimme yksisauvaisena ja Select valikoimalla, eli mahdollisimman vähin oksin:


Yllä olevassa kuvassa on parketin vieressä eteiseen valitsemamme laatta. Laattakaupassa sitten vierähtikin tovi jos toinenkin kosteiden tilojen laattoja valkatessa...


Taskulaskimen alla pilkottaa 10x10cm kokoinen hieman ruskeaan taittuva harmaa laatta, joka tulee kaikkien kosteiden tilojen lattioihin. Vasemmalla ylhäällä näkyy mosaiikkimainen valkoinen laatta jolla tehdään yläkerran suihkukoppiin efektiseinä ja alakerran suihkuhuoneeseen raita. Läppärin alla näkyy perus mattavalkoinen laatta, jolla laatoitetaan loput kosteiden tilojen seinistä.

Tässä vielä valkoiset laatat vierekkäin metallilistan kanssa:


Saunan seinään ja kattoon valkkasimme lämpöhaapapaneelin STS reunalla, joka on no inasen verran pyöristetty. Seiniin tulee 120mm leveää paneelia ja kattoon 70mm leveää. Kapeaa paneelia tulee myös suihkuhuoneen ja yläkerran WC:n kattoon.


Saunan ja suihkuhuoneen alaslaskut on hyvällä mallilla ja osa lämpöeristeestäkin on jo paikallaan:Yläkerrassakin on tapahtunut pientä edistymistä. Mm. viimeinen pieni seinänpätkä on valmistunut takan viereen:


Myös valolipan rakentelu on vihdoin alkanut:


Nuo kulmalevyt on tarkoitus piilottaa kipsilevyn taakse kunhan lippa on ruuvattu kiinni:


Muutama viikko sitten koitimme tunkea maalämmön siirtoputket läpivientiputkien kautta tekniseen tilaan. Luulimme jo onnistuneemme hommassa, mutta kurkkasin vielä varmuuden välttämiseksi käärmekameralla putken sisään ja näky oli aika karu:


Molemmat putket olivat lytyssä ja jouduimme poraamaan uudet reiät vinosti seinän läpi:


Saamme toivottavasti maalämmön vihdoin kytkettyä käyttöön ensiviikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti