lauantai 26. marraskuuta 2011

Ei menny ihan putkeen...

...kirjaimellisesti. Nimittäin maalämpökeruupiirin putki ei mahtunut taittumaan lattian läpi vedettyjen läpivientiputkien sisällä. Vastassa oli kaksi 45 asteen kulmaa ja putki taittui lyttyyn. Täytyy kokeilla maanantaina uudestaan vetonarun ja kunnon mäntysuopa-annoksen kera. Mutta porakaivo on joka tapauksessa nyt tehty ja kallio oli vastassa jo noin neljän metrin syvyydessä!


Kunta sai muuten vihdoin tehtyä asfaltin kadunpätkällemme. Ainoastaan neljä viikkoa myöhässä ilmoitetusta aikataulusta... :)


Sisällä alkaa olemaan alaslaskujen levytykset ja valojen sähköjen vetäminen loppusuoralla.


Videotykin hyllykin onnistui hienosti!


On kyllä hauska seurailla kuinka suunnitelmat muuttuu pikkuhiljaa todeksi. Tässä vertailun vuoksi mallinnos suurinpiirtein samasta kohtaa:


Takka-asentajatkin kävivät pyörähtämässä raksalla ja mallasivat takkasydämet paikalleen.Alakerran hormiliitoksen kanssa meinasi tulla ahdasta, mutta pienellä kivien piikkaamisella liitoksen tekeminen onnistui:


Takka/kotiteatterihuoneen takanurkassa on akustoinnin taakse jäävässä tilassa varaus vesipisteelle. Sinne voi joskus rakentaa vaikka minikeittiön tai asentaa pore-ammeen:


Yläkerrassa takka-asentajat ehtivät jo mallailemaan kuoriakin paikalleen.Ensi viikolla saamme toivottavasti loputkin levytykset tehtyä ja sen jälkeen tasoiteporukka pääsee todenteolla töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti