perjantai 30. huhtikuuta 2010

Ideointia luonnoksen perusteella

Eilinen ilta meni piirtäessä 3D-mallia arkkitehdin luonnoksen perusteella. Näihin on siis lisätty aiemmin mainitsemani muutokset, kuten takkahuoneen ja märkätilojen pyöräytys päikseen ja teknisen tilan lisäys.

Yläkerta:


Alakerta:

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Mielestäni tuossa teidän pohjassa on erityisen hyvää se, että yläkerrassakin on yksi mh kuin myös wc+suihku -tila. Jos myöhemmin haluaa / täytyy jostain syystä välttää rappusten kulkemista, pystyy tuossa asumaan mukavasti myös ns. yhdessä tasossa.

  Mainiota myös, että voitte hyödyntää rapunalustilan wc:nä ja alakerran mh:n yhteydessä on vaatehuone.

  Oikein lupaavalta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista, täytyy kiittää arkkitehtiä :)

  Ainoa mikä itseä tällä hetkellä mietityttää tuossa pohjassa on yläkerran sisäänkäynnin tuulikaapin tarve. Kun sisäänkäynti on heti keittiön vieressä niin on se hieman ikävää jos kesällä sukkamehun tuoksut kantautuu keittiöön saakka... Niimpä piirtelin vielä tällaisen version jossa on tuulikaappi mukana:

  http://snowball.fi/puistolanrinne/luonnos-2010-04-30-1b.jpg

  VastaaPoista
 3. Olen tosiaan vaimon kanssa samaa mieltä pohjasta, mutta yksi juttu tuli mieleen tuosta 3D-kuvasta: koska tekninen tila on makuuhuoneen seinän takana, täytynee kiinnittää erityistä huomiota äänieristykseen. Ei liene kivaa, jos joku kone teknisessä tilassa pitää sen verran ääntä että se kuuluu makuuhuoneeseen silloin kun pitäisi nukkua.

  VastaaPoista
 4. Hyvä pointti, arkkitehti oli itseasiassa unohtanut koko teknisen tilan ensimmäisestä luonnoksesta... :)

  VastaaPoista