tiistai 13. huhtikuuta 2010

Arkkitehti

Tapasimme tänään arkkitehtimme ensimmäistä kertaa. Rakennusalalla työskentelevän sukulaisen suosituksesta valittu suunnittelija vaikutti oikein pätevältä ja fiksulta kaverilta.

Ilmaisena mainoksena mainittakoon, että arkkitehti on Tero Sinisalo, Arkkitehtuuritoimisto Peltonen & Sinisalo Oy:stä. Heidän nettisivuiltaan löytyvästä referenssiluettelosta löytyy useita pientaloprojekteja vuosien varrelta, vaikka suuremmat projektit ovatkin heidän päätoimialaansa: http://www.peltonensinisalo.fi/

Kävimme tapaamisessa lyhyesti hankkeen tavoitteet läpi ja hän lupasi niiden perusteella raapustaa tarjouksen suunnittelutyöstä. Heidän kauttaan saamme myös tarvittaessa kontaktit muihin suunnittelijoihin, kuten betonielementtitalon rakenne- ja elementtisuunnittelijoihin.

Alustavan aikataulun perusteella suunnitelmat olisi valmiina rakennusluvan anomista varten juhannuksen tienoilla. Kunnan mukaan tontille pääsee rakentamaan aikaisintaan syyskuun alussa.

Saa nähdä kuinka helposti saamme elementtitarjouksia betonitehtailta. Vielä viime vuonna oli tilanne jossa tehtaat seisoivat tyhjän panttina rakentamisen pysähdyttyä laman takia, mutta "ikävä kyllä" arkkitehtimme kertoi että nyt on näkyvissä elpymisen merkkejä ja ensi keväänä voi olla jo vaikea saada pientalon elementtejä tehtailta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti