maanantai 24. toukokuuta 2010

Toinen luonnos

Vihdoinkin projekti nytkähtää eteen päin. Melkein kuukausi ehti vierähtää toista luonnosta odotellessa, mutta tässä se vihdoin on:

Piha:

Julkisivukuva lännestä:


Yläkerta:


Alakerta:

Täytyy sanoa, että hyvältä näyttää. Kaikki ensimmäisen luonnoksen pohjalta tekemämme ehdotukset ovat löytäneet hienosti paikkansa!

Ja muissa uutisissa: Mestarin valinta lähestyy ja ensimmäinen haastattelu on tarkoitus sopia vielä tälle viikolle.

4 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköinen pohjapiirros. Yksinkertaisen ja toimivan näköinen, eikä kyllä ihan mistään "perinteisestä" päästä ole. :) Eikö teille tule muuten ollenkaan saunaa? Yhtäkkiä en ainakaan huomannut saunaa tuolta.

  VastaaPoista
 2. Muoks. Hetihän se sauna löyty, pitäis laittaa silimät päähän... :D

  VastaaPoista
 3. Todella selkeä ja toimivan näköinen tuo pohja. Ja kuten "sanonta" kuuluu, jokainen kulma kun maksaa, yksinkertainen muoto tuo myös säästöä. Tuohon yläkertaan muodostuu nyt tosi kiva rauhallinen vierashuone / työhuone ja hyvä idea vaihtaa takkahuoneen ja khh:n paikkaa. Ja aivan mahtavaa kun on kaksi vh:ta suunnitelmassa! (nimimerkillä "koskaan ei ole liikaa säilytystilaa")

  Yksi kysymys tuli mieleen: Pitäisikö pesuhuoneeseen päästä myös suoraan takkahuoneesta? Khh:ssahan voisi olla kurastopperi, jolloin pesuhuoneen oven voisi siirtää jollekin muulle seinälle.

  Kaiken kaikkiaan hyvältä näyttää - myös julkkarit.:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!

  Nuo alakerran märkätilat on vielä hieman hakusessa, eli on tarkoitus kääntää pesuhuone samalle seinälle saunan kanssa, jolloin molempiin saa yläikkunat joista tulee luonnonvaloa. Kodinhoitohuone siis kääntyy pesuhuoneen tilalle saunan viereen.

  Lisäksi alakerran ison makuuhuoneen pohjaa tullaan hieman muokkaamaan: oviaukko siirretään lähemmäs portaita, jolloin vaatehuone mahtuu länsiseinälle ja teknisen tilan vierestä vapautuva tila muutetaan lämpimäksi ulkovarastoksi maaleja, puutarhaletkuja yms varten.

  VastaaPoista