sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Lukkopohdintaa

Vietimme viime viikolla yhden helteisen päivän asuntomessuilla Kokkolassa. Mitään hirveän ihmeellisiä juttuja ei messuilta jäänyt mieleen, mutta jotain sentään.

Abloyn Control+ tuntui löytyvän aika useasta talosta. Kyseessä on siis radiotaajuuksilla toimiva avainjärjestelmä, samantapainen kuin kaikissa uusissa autoissa. Ovet voi siis avata ja lukita avaimen napista painamalla. Saimme aiheesta mainoksen postitse jo jokin aikaa sitten ja oli kiva nähdä livenä lukko.

Ihan järkyttävän kallis järjestelmä ei ilmeisesti ole kyseessä. Hinnoista oli annettu esimerkki mainosläystäkkeen takasivulla: lukko-ohjain, lukkorunko ja vastalevy maksaa 310€ (+asennus) ja kaukoavain 49,95€.

Täytyy käydä kyselemässä lisää joltain paikalliselta jälleenmyyjältä. Tuollainen olisi aika kätevä kun talon kaikki ovet saa kerralla lukkoon yhdestä napista. Meilläkin on ulko-ovia yhteensä neljä kappaletta ja kahdessa eri kerroksessa. Oletettavasti myös esim. ilmastoinnin kotona/poissa tilan ohjauksen saisi yhdistettyä tuohon?

Samana päivänä kun olimme messuilemassa oli urakoitsijamme asentanut kattotuolit paikalleen:
Ensi viikolla hommat jatkuvat autokatoksen katon rakentamisella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti