lauantai 11. helmikuuta 2012

Kuljetusvaurio

Kaksi viimeistä puuttuvaa ovea saapuivat tontille parahiksi juuri ennen talven kovimpia pakkasia:


Kaikki näytti päälisin puolin olevan kunnossa, mutta lähemmässä tarkastelussa muovin läpi pilkotti jotain mikä ei sinne kuulunut:


Ovi oli nimittäin ikkunan yläreunasta halki:


Ja läpi saakka tietenkin:


Onneksi reklamointi hoitui nykytekniikalla helposti: lähetin saman tien ovitoimittajallemme sähköpostilla nuo iphonella napsitut kuvat ja jo seuraavana arkipäivänä sain paluuviestinä tilausvahvistuksen pikatoimituksena tulevasta korvaavasta ovesta.

Tasoitetöiden ja laatoitusten edistämiseksi päätimme kuitenkin asentaa oven paikalleen siksi aikaa että saamme ehjän tilalle. Näin saimme myös yläikkunan ja lukot asennettua.


Etuoveen asennettiin Abloy Control+ lukko. Takaoveen odottelemme vielä sopivaa sähkölukkorunkoa, eli sen kautta joutuu vielä toistaiseksi kulkemaan perinteisellä avaimella.


Oviasennuksen jälkeen eteisen laatoitustyöt pyörähtivät käyntiin. Homma aloitettiin liimaamalla jonkin sortin elastinen kangas lattiaan, jossa oli pieni halkeama. Näin ei ole pelkoa että päälle asennettavat isot laatat halkeaisivat mikäli halkeama elää jonkin verran tulevaisuudessa:


Tässä valmista pintaa:


Saumaukset tehtiin kulutusta kestävällä kaksikomponenttisaumausaineella: 


Litokol-merkkistä ainetta käytetään myös kosteiden tilojen lattioissa. Aineeseen on lisätty kiiltävää metalli(?)hilettä joka tuo hauskan efektin saumoihin:

Mikäli kaikki menee putkeen, niin noin kolmen viikon kuluttua pitäisi olla parketin asennus tehtynä ja kalusteiden asennus käynnissä! Saapa nähdä toteutuuko suunniteltu aikataulu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti