torstai 3. kesäkuuta 2010

Hyviä uutisia

Eilen lähettämiini kyselyihin betonielementtien saatavuudesta pientaloon ensi kevääksi on sadellut vastauksia jo neljä kappaletta! Yksi vastaus oli että he eivät valmista elementtejä pientaloihin, mutta kolme muuta vastausta oli hyvinkin positiivisia:

Betoni-vuokko oy:stä tuli tällainen vastaus:
"Ensi keväälle kyllä mahtuu, joten laittakaa kuvia kun saatte valmiiksi."
VaBe talot vastasi:
"Terve,

on erityisen hienoa, että olette ajoissa liikkeellä. Ensi keväällä on kyllä hyvin tilaa vielä. Kerrostaloja myydään tällä hetkellä tammikuun 2011 toimituksiin ja omakotitalojen elementtejä loka-marraskuun vaihteeseen tätä vuotta. Arvioisin että syyskuulla 2010 on myyty huhtikuu 2011, jos rakentaminen jatkuu näin vilkkaana."
Ja Lemminkäiseltä vastattiin myös:
"Tervehdys,

Kevään kapasiteettia emme ole vielä täysin myyneet, joten kyllä sielä ainakin vielä toistaiseksi tilaa on. Kun saat kuvia, ja muuta tarkempaa tietoa niin laita tulemaan. Lasken sitten mitä se kustantaisi."
Hyvältä siis näyttää, nyt vain pitää toivoa että saamme suunnitelmat valmiiksi ennen syyskuuta!

1 kommentti:

  1. Oli tilanne aika eri kun viime syksynä aloimme rakentamaan. Elementit tulivat Luja Kivitaloilta, ja tehdas alkoi niitä tekemään heti kun elementtisuunnitelmat sinne tulivat. Taisi olla jopa tyhjäkäyntiä siellä tehtaalla vuosi sitten :)

    VastaaPoista