keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Anturat valettu

Työt lähtivät todenteolla rullaamaan kun saimme eilen anturat valettua.

Kunta kävi viime viikolla merkkaamassa talon nurkat tontille ja siinä yhteydessä huomasimme että syksyllä mittanauhan avulla paikalleen mitatut salaojat osuivat vähän turhan lähelle tulevaa anturaa, joten jouduimme siirtämään taloa noin puolella metrillä siitä mihin se alunperin oli suunniteltu.

Alla olevassa kuvassa näkyy putken sisällä punainen kepinpää jossa on kunnan merkkaama piirrustusten mukainen kulma. Siirsimme siis taloa noin 50cm itään ja 20cm pohjoiseen. (pohjoinen on siis kuvan oikeassa laidassa)Tässä anturat valun jälkeen:Sähkötkin saatiin tontille, yhden päivän myöhässä tosin. Alkuperäinen syöttöjohto oli liian lyhyt ja jatkoksen tekeminen siirsi asennusta päivällä.


Tänään onkin sitten ohjelmassa kivien ladontaa ja sitä silmällä pitäen tilasimme nosturin siirtämään kivikasat tienlaidasta alas kuoppaan. Harmiksemme emme tosin saaneet aivan täsmälleen oikean kokoista nosturia, vaan "yhtä kokoa" liian pienen, joka tarkoitti sitä että kaikkia kivilavoja ei saatane nostettua aivan niin lähelle kuin toivottiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti